חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קנטאקי פרייד צ'יקן
10 שוקי עוף
1 כף גרגירי פלפל שחור שלמים
1 כף פפריקה
1 כף אבקת בצל
1 כף אבקת שום
1 כף אורגנו יבש
1 כף טימין יבש
1 כף רוזמרין יבש
1 כף מרווה יבשה
1 כף טרגון יבש
1 כפית פלפל אנגלי טחון
1 כף מלח
250 מ"ל חובצה - רוויון
2.5 כוסות קמח
שמן לטיגון עמוק
• טוחנים בכלי מכתש ועלי, פפריקה, פלפל שחור, מלח, אבקת בצל ושום, אורגנו, רוזמרין, טימין, מרווה, טרגון ופלפל אנגלי, עד שמתקבלת אבקת תבלינים.
• מערבבים מחצית מכמות התבלינים הכתושים עם 250 מ"ל רוויון וטובלים בהם את שוקי העוף.
• מצפים את העוף במרינדה, סוגרים עם ניילון נצמד ומניחים במקרר ל- 12 שעות.
• מוציאים את העוף מהמקרר ומניחים לו להגיע לטמפרטורת החדר.
• מערבבים את שארית התבלינים עם 2 וחצי כוסות קמח.
• מוציאים את שוקי העוף מהמרינדה וטובלים אותן בקמח המתובל.
• אם רוצים שכבת בצק עבה יותר, ניתן לטבול את העוף המקומח במרינדה שנותרה ושוב בקמח, וכך ליצור ציפוי כפול.
• שמים את השמן (בערך בקבוק) בסיר על אש בינונית גבוהה ומביאים לרתיחה.
• כשהשמן חם, מטגנים את העוף טיגון עמוק עד הזהבה (כ-15-12 דקות עד שהעוף עשוי).
• יש להקפיד לא לצופף יותר מידי חתיכות במחבת כדי שהטיגון יהיה אחיד.
• כשהעוף מוכן, מוציאים אותו מהשמן, ומספיגים את השאריות עם נייר סופג.
• אם הכנתם כמות גדולה, אפשר לשמור את השוקיים המוכנות על גבי רשת בתנור מחומם קלות, עד שתסיימו להכין את כל הכמות.
• מגישים את נתחי העוף, נוסח קנטקי פריי צ'יקן, עם מטבלים לטעמכם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים