|
|
כדורי תמרים ושקדים |
מרכיבים :
|
2 כוסות שקדים מולבנים חתוכים לרצועות
כוס קוקוס
2 כפות דבש
1 כף מי זהר
1/2 כפית קינמון
|
|
אופן הכנה :
|
•שמים את התמרים במסננת מתאימה לאידוי, ומניחים אותם מעל סיר מים רותחים למשך 20 דקות.
•
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומקפיצים עליה את השקדים (בלי שמן), עד שהם מקבלים צבע זהוב (2-3 דקות).
•
מכניסים את התמרים המאודים למעבד המזון יחד עם השקדים הקלויים.
•
מעבדים היטב עד שמתקבל בצק דביק וצמיג.
•
מעבירים את הבצק לקערה, ומערבבים אותו היטב עם מי הזוהר, הדבש והקינמון.
•
יוצרים מהבצק כדורים בגודל הרצוי, ומגלגלים אותם בקוקוס.
•
מסדרים את הכדורים על צלחת הגשה, ומגישים ללא קירור.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|