חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
הפתעות שוקולד מתוקות
500 גר' שוקולד מריר
1/2 כוס שקדים
1/2 כוס אגוזי מלך
למילוי:
ריבה לבחירתכם
ריבת חלב (דולסה דלצ'ה)
רוטב קרמל
מנג'טים מנייר (גודל קטן)
• ממיסים את השוקולד בבן מרי או במיקרוגל.
• למיקרוגל: שמים את פתיתי השוקולד או חפיסת שוקולד שבורה לקוביות בתוך קערה למיקרוגל, מחממים משך 30 שניות, מוציאים ומערבבים.
• חוזרים על התהליך שוב ושוב, כל פעם מכניסים ל-10 עד 30 שניות ומערבבים שוב, עד שהשוקולד נמס ונוזלי.
• להמסת השוקולד בבן מרי- מכניסים את פתיתי או קוביות השוקולד לקערה ומניחים אותה בתוך סיר מים, שרתחו על אש בינונית.
• מערבבים את השוקולד כל הזמן על מנת שלא ישרף, עד שהוא נוזלי לחלוטין.
• כשהשוקולד נמס לחלוטין, יוצקים כף שוקולד נמס (בעזרת עוד כף נקיה) לתוך מנג'ט הנייר.
• מניחים לשוקולד במנג'טים להצטנן משך 10 דקות לפחות.
• שמים במרכז של כל מנג'ט כפית מהמילוי החביב עליכם: ריבה, חמאת בוטנים או ריבת חלב (סמיכה).
• מניחים מעל אגוז או שקד.
• מחזירים את שארית השוקולד להתכה חוזרת במיקרוגל או על בן מרי ומוסיפים עוד כף שוקולד על המילוי והאגוז.
• מניחים לפינוקי השוקולד להתצטנן משך שעתיים לפחות במקרר.
• ניתן להגיש עם או ללא מנג'ט הנייר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים