חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
דג בס שלם בתנור
2 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לעיגולים
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 כוס של גזרים ננסיים
1 עגבניה חתוכה לפלחים (שמיניות)
1 לימון חתוך לחצאי עיגול
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1/2 כוס עגבניות מרוסקות
1/4 כוס שמן זית
דג בס שלם גדול (כ-700 גר')
2 כפיות שום קצוץ
• 1 כפית פפריקה
• 1 כפית כמון
• 1 כפית מלח
• 1/4 כפית פלפל
• מלח ולימון לניקוי הדג
• מנקים את דג הבס, חותכים אותו במרכז ומנקים את הקרביים. (ניתן לבקש מהקצב).
• מניחים את הדג בקערה, ומצפים אותו במלח ולימון על מנת לנקותו.
• שוטפים את הדג המתובל במים קרים. (המלח והלימון משמשים רק לניקוי).
• מניחים את הדג על משטח העבודה וחורצים בו חריצים אלכסוניים עם סכין חדה, כדי שהמרינדה תחדור היטב.
• בקערה עמוקה מערבבים את הכוסברה והפטרוזיליה, עם 1/4 כוס שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, 1/2 כוס רוטב עגבניות, השום הקצוץ והתבלינים.
• מערבבים את כל חומרי המרינדה היטב.
• מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה, בצורה שווה על גבי תחתית של תבנית פיירקס עמוקה.
• מניחים את הדג על גבי תפוחי האדמה, ומצפים אותו מסביבו ובתוכו, במחצית מהמרינדה.
• מסדרים מעל הדג, מניפה צבעונית של פרוסות עגבניה ולימון.
• מסדרים מצידי הדג, על גבי מצע תפוחי האדמה, מניפה של גזרים ננסיים ורצועות פלפל ירוק.
• שופכים את יתרת המרינדה על גבי כל הדג והירקות בתבנית.
• סוגרים את התבנית עם נייר כסף, ואופים משך שעה, בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
• מוציאים מהתנור, חותכים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה