חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גפילטע פיש ללא סוכר
לקציצות הדגים: קג' קרפיון טחון
1 בצל
2 כפיות מלח
3 ביצים
3 כפות קמח מצה
3/4 כוס מי קרח
לציר: 2 ראשים גדולים של סלמון או דג אחר
1 כפית וחצי פלפל שחור
3 בצלים עם הקליפה
2 כפיות מלח
3 גזרים חתוכים לעיגולים
• להכנת הציר שבו יבושלו קציצות הגפילטע פיש, מניחים סיר גדול עם ליטר וחצי מים על אש בינונית.
• מוסיפים למים, 2 ראשי סלמון (או דג אחר לטעמכם), יחד עם 3 בצלים נקיים אבל עם קליפה (יעניק לציר צבע יפה), מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה.
• ממורידים את האש ומבשלים משך כשעתיים.
• לאחר שעתיים, מוציאים את הדגים והבצל מהציר, ומשאירים אותו נקי.
• בנתיים, טוחנים קג' קרפיון (במקרה זה ברמונדי שהוא קרפיון איטלקי), יחד עם סלמון.
• מוסיפים לדגים הטחונים בצל טחון אחד, 3 כפות קמח מצה, 3/4 כוס מים קפואים (שהושרו בהם קודם לכן,כמה קוביות קרח), 3 ביצים, ו-2 כפיות מלח.
• לשים את העיסה היטב ואם היא נוזלית מדי מוסיפים עוד קצת קמח מצה.
• מרתיחים את ציר הבישול, יוצרים קציצות גפילטע פיש מהמלית, ומכניסים אותן בעדינות לציר הרותח.
• מורידים את האש לאש בינונית נמוכה ומבשלים משך שעה וחצי.
• כ- 30 דקות לפני שמורידים מהאש, מוסיפים לציר את עיגולי הגזר.
• כשהגפילטעפיש מוכנים, מוציאים אותם מהציר ומניחים להם להצטנן כשעה עד שעתיים.
• לאחר שהצטננו, מניחים את הקציצות בכלי עמוק, ומוסיפים לכלי מעט מהציר (שיתקשה ויתקרש לג'לי במקרר) ואת עיגולי הגזר, ומכניסים ל-24 שעות במקרר.
• מגישים קר עם חזרת אדומה (מרור) בצד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים