| 
 
 | |  | 
    
  
      
	לחץ להדפסת המתכון
		| 
                            | רוטב פסטו | 
              | 
                    | מרכיבים : |  
                    | 
                     1 -2 כפיות שום כתוש
           1/4 כוס צנוברים קלויים 
                     4 כפות חמאה
                       
                       1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
                      
                         4 כוסות עלי בזילקום טריים
                   
                     
                      1/2 כוס שמן זית
                    
                     1.5 כוסות גבינת פרמזן
                 
                      
                     מלח ופלפל
                  
                     
                  
                      
                     |  
                    |  |  | אופן הכנה : |  
                    | • מחממים מחבת טפלון על אש בינונית וקולים את הצנוברים ללא שומן משך דקה עד 2 דקות תוך הקפצה. •
יש לוודא שהצנוברים משחימים מעט אך לא נשרפים.
 •
שמים במעבד המזון את השום הכתוש, הצנוברים שנקלו מראש, 4 כפות חמאה או מרגרינה, פטרוזליה קצוצה ועלי בזיליקום.
 •     
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית ומפעילים את מעבד המזון.
 •    
מוסיפים את הפרמזן ומעבדים שוב.
 •  
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
 • 
מגישים את רוטב הפסטו עם פסטה או כתוספת לדג.
 •   
לחילופין מסדרים את הפסטו בכלי של קוביות קרח, מניחים במקפיא ומשתמשים בקוביות להוספת טעם לתבשילים.
 • 
בתאבון.
 |  | 
 |  |   Rotev.co.il-מתכונים בוידאו | 
 
 |