|
|
רוטב פסטו |
מרכיבים :
|
1 -2 כפיות שום כתוש
1/4 כוס צנוברים קלויים
4 כפות חמאה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 כוסות עלי בזילקום טריים
1/2 כוס שמן זית
1.5 כוסות גבינת פרמזן
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים מחבת טפלון על אש בינונית וקולים את הצנוברים ללא שומן משך דקה עד 2 דקות תוך הקפצה.
•
יש לוודא שהצנוברים משחימים מעט אך לא נשרפים.
•
שמים במעבד המזון את השום הכתוש, הצנוברים שנקלו מראש, 4 כפות חמאה או מרגרינה, פטרוזליה קצוצה ועלי בזיליקום.
•
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית ומפעילים את מעבד המזון.
•
מוסיפים את הפרמזן ומעבדים שוב.
•
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
•
מגישים את רוטב הפסטו עם פסטה או כתוספת לדג.
•
לחילופין מסדרים את הפסטו בכלי של קוביות קרח, מניחים במקפיא ומשתמשים בקוביות להוספת טעם לתבשילים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|