|
|
פורל בלימון ועשבי תיבול |
מרכיבים :
|
4 כפות חמאה או מרגרינה
2 כפות מיץ לימון
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים מחבת על אש בינונית נמוכה, עם 4 כפות חמאה או מרגרינה.
•
כשהחמאה או המרגרינה מתחממת, מניחים לה להצלות מעט עד שהיא חומה.
•
מניחים את פילה הדג על משטח עבודה ומושחים אותו ב-1/2 כף מהחמאה השחומה.
•
בוזקים מעל מלח ופלפל.
•
מסדרים את פילה הפורל על תבנית עם נייר כסף, ושמים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, מתחת לגריל למשך 4 עד 5 דקות, או עד שהדג מוכן.
•
ניתן לבדוק עם מזלג ולראות אם הדג הלבין כולו והתרכך.
•
מחממים שוב את החמאה בסיר, מוסיפים מיץ לימון ופטרוזיליה ומביאים לרתיחה.
•
כשהנוזל רותח, הרוטב מוכן.
•
מניחים את הפורלים על צלחת הגשה ומפזרים מעל את הרוטב.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|