חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פורל בלימון ועשבי תיבול
2 פילה דג פורל נקי
4 כפות חמאה או מרגרינה
2 כפות מיץ לימון
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
• מחממים מחבת על אש בינונית נמוכה, עם 4 כפות חמאה או מרגרינה.
• כשהחמאה או המרגרינה מתחממת, מניחים לה להצלות מעט עד שהיא חומה.
• מניחים את פילה הדג על משטח עבודה ומושחים אותו ב-1/2 כף מהחמאה השחומה.
• בוזקים מעל מלח ופלפל.
• מסדרים את פילה הפורל על תבנית עם נייר כסף, ושמים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, מתחת לגריל למשך 4 עד 5 דקות, או עד שהדג מוכן.
• ניתן לבדוק עם מזלג ולראות אם הדג הלבין כולו והתרכך.
• מחממים שוב את החמאה בסיר, מוסיפים מיץ לימון ופטרוזיליה ומביאים לרתיחה.
• כשהנוזל רותח, הרוטב מוכן.
• מניחים את הפורלים על צלחת הגשה ומפזרים מעל את הרוטב.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים