|
|
פירות ברוטב שוקולד פיקנטי |
מרכיבים :
|
100 גר' שוקולד מריר משובח
1/2 כפית פלפל קאיין
1/2 כפית קינמון
פרי חתוך לפלחים (תות, אגס, תפוח, בננה, מנדרינה ועוד)
|
|
אופן הכנה :
|
• חותכים את השוקולד לקוביות ומחממים אותו בתוך סיר קטן תוך בחישה מתמדת, עד שהשוקולד נמס. (ניתן גם להמיס במיקרו באיטיות).
•
מחלקים את השוקולד ל-3 קערות קטנות.
•
מערבבים את השוקולד בקערה הראשונה עם קורט פלפל קאיין.
•
את השוקולד בקערה השניה מערבבים עם קורט הל טחון.
•
לקערת השוקולד השלישית מוסיפים את הקינמון ומערבבים.
•
לוקחים את חתיכות הפרי וטובלים מחצית מכל פרי בתוך אחת מקערות השוקולד לבחירתכם.
•
מניחים את הפרי הטבול על מגש עם נייר פרגמנט, ומניחים במקרר עד שהשוקולד מתקשה לחלוטין.
•
רצוי להפריד בין הסוגים כדי למנוע בלבול.
•
מגישים קר מהמקרר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|