חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סושי אורז מלא וירקות
1 כוס אורז מלא
1 כף מירין
1 כף חומץ אורז
1 חבילת דפי אצות נורי
ממרח וואסבי
חופן נבטים (מאש, עדשים)
בצל ירוק
רצועות פלפל אדום
רצועות גזר
עוד ירקות חתוכים לרצועות לפי טעמכם
• מכניסים את כוס האורז לסיר עם 2 כוסות מים.
• מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
• מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עד שהאורז רך (כ- 40 דקות)
• מוסיפים לסיר כף מירין וכף חומץ אורז ומערבבים.
• מניחים לאורז להצטנן.
• פורסים על משטח העבודה, את מחצלת הגלגול.
• מניחים את אצת הנורי על המחצלת.
• מרטיבים מעט את הידים ופורסים שכבה מהאורז על העלה.
• משאירים צד אחד מהשוליים ריק, לצורך הגלגול.
• מורחים פס אחד של ממרח וואסבי על האורז (זהירות חריף!)
• מוסיפים על פס הוואסבי חופן נבטי מאש, כמה גבעולי בצל ירוק, רצועות פלפל אדום וגזר.
• ניתן להוסיף או להחליף במלפפון, אבוקדו ועוד.
• מגלגלים את המחצלת עם האצה, ומדביקים את רול הסושי בקצה, עם מעט מים.
• תותכים את הסושי לעיגולים ומגישים על מצע חסה ובלווית רוטב סויה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים