חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טאג'ין קציצות דגים בנוסח מרוקו
500 גר' פילה דג לבן טחון
2 שיני שום קצוצות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כוס אורז לבן מבושל
1 כפית פפריקה
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור
1.5 כפית מלח
לרוטב:
2 עגבניות קצוצות
1 כף פטרוזיליה
• 3 כפות רסק עגבניות
• 2 שיני שום
• 1 כפית ג'ינג'ר טרי
• 1 כפית פפריקה
• מלח ופלפל
• 3 עלי דפנה
• 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
• 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
• 2 כפות שמן זית
• 10 זיתים ירוקים
• 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
• 2 לימונים כבושים חתוכים לפרוסות (מתכון מצורף)
• שמים בקערה את הדג הטחון, עם שיני שום, 2 כפות פטרוזיליה, כפית פפריקה, כפית כמון, מלח ופלפל.
• מוסיפים כוס אורז מבושל מערבבים היטב.
• מרטיבים את הידים ויוצרים קציצות דגים עגולות ומניחים בצד.
• מחממים את תחתית הטאג'ין (או הסיר) על אש בינונית ומוסיפים שתי עגבניות קצוצות.
• מוסיפים כף פטרוזיליה קצוצה, 3 כפות רסק עגבניות, 2 שיני שום קצוצות,כפית ג'ינג'ר טרי טחון, 3 עלי דפנה מלח ופלפל.
• מערבבים היטב, מכסים את הסיר או הטאג'ין ומאדים משך 5 דקות (מערבבים מדי פעם).
• מוסיפים עוד 1/2 כוס מים, מביאים לרתיחה ומכניסים את כדורי הדגים.
• מסדרים בין ומעל הדגים את רצועות הפלפלים האדומים והירוקים בצורת מניפה.
• סוגרים את המכסה ומאדים 30 דקות על אש נמוכה.
• אחרי 30 דקות, פותחים את הטאג'ין ומפזרים מעל 2 כפות שמן זית, 10 זיתים ירוקים, כף עלי פטרוזיליה קצוצה וכמה חתיכות לימון כבוש.
• סוגרים את המכסה ומבשלים עוד 10 דקות.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים