חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
כרוב ניצנים בג'ינג'ר ותפוז
10 כרוב ניצנים (כ-250 גר')
1 כף חמאה או מרגרינה
1/4 כפית ג'ינג'ר כתוש
מלח ופלפל גרוס עבה
מיץ מתפוז שלם
1/2 כפית קורנפלור
כמה עלי בזיליקום קצוצים לקישוט
•מנקים את כרוב הניצנים וחותכים את הקצוות.
• חותכים את הכרובים ל- 2 (אלא אם מדובר בכרובי ניצנים קטנים במיוחד).
• מאדים את כרוב הניצנים, או מרתיחים במים משך כ- 5 דקות, עד שהם מתרככים.
• מוציאים את כרוב הניצנים מהמים אל תוך מסננת וממתינים שיתיבשו מעט.
• מחממים מחבת על אש בינונית, עם כף חמאה או מרגרינה.
• כשהחמאה נמסה, מוסיפים את הכרובים ומקפיצים כדקה.
• מוסיפים ג'ינג'ר, מלח ופלפל ומוסיפים להקפיץ עוד דקה.
• מוסיפים מיץ מתפוז אחד ואת הקורנפלור, ומערבבים ברציפות משך כשלוש דקות, תוך שהרוטב מסמיך.
• מגישים חם עם הרוטב ובעיטור בזיליקום קצוץ.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים