|
|
צלעות טלה ברוזמרין ולימון |
מרכיבים :
|
8-10 צלעות כבש בעבי של סנטימטר וחצי כל אחת
2 כפות עלי רוזמרין טרי
1/4 כוס מיץ לימון
3 כפות שום כתוש
1 כפית וחצי מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית
פטרוזיליה לקישוט
|
|
אופן הכנה :
|
• מניחים את צלעות הטלה בקערה.
•
מוסיפים מיץ לימון וחתיכות לימון עם קליפה.
•
קוצצים את הרוזמרין ומצפים את הצלעות היטב בשום כתוש, עלי רוזמרין קצוצים מלח ופלפל.
•
מצפים את הקערה בניילון ומשרים מספר שעות או משך לילה.
•
מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית לאש גבוהה, וצולים את הצלעות קלות עד "סגירה", 2-4 דקות מכל צד.
•
מוציאים את הצלעות מהמחבת ומסדרים אותן תבנית.
•
מפזרים את הרוטב שנותר מעל הצלעות.
•
מכסים את התבנית בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש ל- 230 מעלות משך 15 עד 20 דקות.
•
מגישים בעיטור פטרוזיליה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|