חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף עם 20 שיני שום
20 שיני שום קלופות
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
2/3 כוס שמן זית
1 כפית טימין יבש
1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית פתיתי צ'ילי
1 עוף גדול, חתוך ל-6
מלח ופלפל גרוס עבה
פטרוזיליה קצוצה לקישוט
• שמים במעבד המזון את שמן הזית , 1/4 כוס חומץ בן יין אדום, 20 שיני שום קלופות, כפית טימין, כפית אורגנו, ו- 1/2 כפית פתיתי צ'ילי.
• מכינים את חתיכות העוף מראש, וחורצים בהם חריצים עם סכין חדה על מנת שההרוטב יכנס פנימה.
• מניחים את חתיכות העוף בקערה ומצפים אותן היטב עם הרוטב.
• דוחסים את הרוטב בחתכים בעוף.
• מצפים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך הלילה.
• למחרת, מצפים תבנית עם נייר כסף שעליו משוח מעט שמן זית, ומסדרים עליה את פרוסות העוף.
• בוזקים על העוף מלח ופלפל בנדיבות.
• אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות משך 45 דקות.
• ניתן להגיש עם עיטור פטרוזיליה קצוצה, שתסתור את הטעם השומי ותשלים אותו.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים