חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טלה עם פטריות ופטרוזיליה
3 קילו טלה כתף או שוק
צרור פטרוזיליה
5 שיני שום
1-5 פלפל צ'ילי (לא חובה)
1 כוס שמן זית
מלח ופלפל
1 כפיתפלפל אנגלי טחון
1 כפית תבלין הל
סלסלת פטריות שמפניון
ענף ברוקולי חתוך לפרחים
•מכניסים לקערת מעבד המזון, צרור פטרוזיליה, 5 שיני שום, צ'ילי חריף (אופציונאלי), מלח ופלפל לפי טעם.
• מוסיפים את השמן לקערה בצורה מדורגת, כל פעם קצת, וממשיכים לעבד עד שמתקבל רוטב פסטו חלק וסמיך. (יתכן ותזדקקו לפחות מכוס שמן).
• שוטפים את נתח הטלה היטב ומייבשים אותו.
• חורצים בבשר חריצים בינוניים בעזרת הסכין.
• מערבבים יחד כפית הל, כפית פלפל אנגלי, וכף מלח ומצפים את הטלה בתערובת התבלינים.
• דוחפים את תערובת הפסטו לתוך החורים שחרצנו בגוש הבשר, ומצפים את הגוש ברוטב הפסטו פטרוזיליה מכל צדדיו.
• מניחים את הבשר על תבנית, ואופים בחום של 260 מעלות משך חצי שעה.
• אחרי חצי שעה הופכים את הבשר, מצפים את התבנית עם נייר כסף, ומוסיפים כוס מים בתחתית התבנית.
• אופים עוד שעה וחצי, וכל חצי שעה בודקים אם אין צורך להוסיף עוד מעט מים בתחתית התבנית, על מנת שהצלי לא יתייבש.
• כחצי שעה לפני הסוף, מוסיפים את הפטריות והברוקולי לתבנית, מוסיפים עוד נוזל ואופים עוד מחצית השעה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים