חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סלמון בקרמל וויסקי
למרינדה: 1 כף בצל ירוק קצוץ
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
1 כף שום טרי קצוץ
1 כף כוסברה קצוצה
1/2 כוס וויסקי ג'ק דניאלס
1/2 כוס רוטב סויה
1/2 כוס סוכר חום
2 כפות מיץ לימון
נתח סלמון 240 גר'
2 כפות שמן זית
ירק נלווה כמו צרור אספרגוס או שעועית ירוקה (לא חובה)
• 2 כפות גרעיני שומשום קלויים
• מערבבים את כל חומרי המרינדה יחד, בצל ירוק, ג'ינג'ר, שום, וויסקי, רוטב סויה, סוכר חום ולימון.
• משרים את נתח הסלמון במרינדה למשך 30 דקות.
• מחממים מחבת מותאם לתנור עם 2 כפות שמן זית על חום בינוני גבוה, וצולים את הסלמון מצד אחד עד השחמה (כ- 4 דקות).
• הופכים את הסלמון על גבי המחבת ומכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות, משך עוד 8 דקות.
• בנתיים מסננים את הרוטב בו הושרה הסלמון כך שישאר הנוזל בלבד.
• שופכים את הרוטב שסיננו חזרה למחבת, ומצמצמים על אש גבוהה, עד שנותרת מחצית מהכמות.
• כשהסלמון מוכן, מוציאים אותו מהתנור ומניחים על צלחת הגשה.
• ניתן להניח את הסלמון על גבי ירק כמו אספרגוס צלוי, שעועית ירוקה או פירה.
• מפזרים את רוטב הקרמל על הדג עם הירק.
• קולים את השומשום כדקה על מחבת יבש ובוזקים את גרגירי השומשום הקלויים על המנה.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים