חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בראוניס כשרים לפסח
3/4 כוס חמאה בטמפרוטרת החדר
3 כוסות סוכר
3 כפיות תמצית וניל
360 גר' גבינת שמנת
1 וחצי כוסות קמח מצה דק מיועד לאפייה
6 כפות קמח תפו"א (עמילן)
360 גר' שוקולד לבישול
6 ביצים
1 כוס אגוזים שבורים גס
• מכניסים לקערת המיקסר את החמאה והסוכר ומעבדים לעיסה חלקה.
• מוסיפים את תמצית הוניל ואת גבינת השמנת וממשיכים לערבב.
• מוסיפים את קמח המצה באיטיות תוך בחישה, ואחריו 6 כפות קמח תפ"א.
• בנתיים,שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים במיקרו. עליו להיות רך ולא נוזלי.
• מוסיפים לבלילה 6 ביצים וממשיכים לערבב, על מהירות נמוכה.
• מוסיפים לקערה את השוקולד המומס (לאחר שהצטנן מעט) ו-3/4 כוס מהאגוזים, וממשיכים לבחוש.
• מומלץ כעת לעצור את המיקסר ולהוריד את כול השאריות שנדבקו לדפנות לפני שממשיכים בערבוב.
• מכינים תבנית בגודל הרצוי עם חמאה וקמח או עם נייר אפייה ושופכים פנימה את בלילת הבצק בצורה שווה.
• מפזרים מעל את שארית האגוזים.
• אופים משך 30-40 דקות בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות.
• כשהבראוניס מוכנים, אפשר לצנן מעט, לחתוך לריבועים ולאפסן בקופסא סגורה משך שבוע עד 10 ימים.
• בתאבון. בתאבון


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים