|
|
בראוניס כשרים לפסח |
מרכיבים :
|
3/4 כוס חמאה בטמפרוטרת החדר
3 כוסות סוכר
3 כפיות תמצית וניל
360 גר' גבינת שמנת
1 וחצי כוסות קמח מצה דק מיועד לאפייה
6 כפות קמח תפו"א (עמילן)
360 גר' שוקולד לבישול
6 ביצים
1 כוס אגוזים שבורים גס
|
|
אופן הכנה :
|
• מכניסים לקערת המיקסר את החמאה והסוכר ומעבדים לעיסה חלקה.
•
מוסיפים את תמצית הוניל ואת גבינת השמנת וממשיכים לערבב.
•
מוסיפים את קמח המצה באיטיות תוך בחישה, ואחריו 6 כפות קמח תפ"א.
•
בנתיים,שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים במיקרו. עליו להיות רך ולא נוזלי.
•
מוסיפים לבלילה 6 ביצים וממשיכים לערבב, על מהירות נמוכה.
•
מוסיפים לקערה את השוקולד המומס (לאחר שהצטנן מעט) ו-3/4 כוס מהאגוזים, וממשיכים לבחוש.
•
מומלץ כעת לעצור את המיקסר ולהוריד את כול השאריות שנדבקו לדפנות לפני שממשיכים בערבוב.
•
מכינים תבנית בגודל הרצוי עם חמאה וקמח או עם נייר אפייה ושופכים פנימה את בלילת הבצק בצורה שווה.
•
מפזרים מעל את שארית האגוזים.
•
אופים משך 30-40 דקות בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות.
•
כשהבראוניס מוכנים, אפשר לצנן מעט, לחתוך לריבועים ולאפסן בקופסא סגורה משך שבוע עד 10 ימים.
•
בתאבון.
בתאבון
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|