| 
 
 | |  | 
    
  
      
	לחץ להדפסת המתכון
		| 
                            | רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום | 
              | 
                    | מרכיבים : |  
                    | 
                     5 עגבניות 
           4 גבעולי בצל ירוק 
                     1 ענף בזיליקום טרי 
                       
                       1/4 כוס שמן זית
                      
                         מלח ופלפל
                   
                     
                      2-3 כפיות שום כתוש (לפי טעם)
                    
                     1 כוס מוצרלה מגורדת
                 
                      
                     
                  
                     
                  
                      
                     |  
                    |  |  | אופן הכנה : |  
                    | • להכנת רוטב הסלסה (רוטב ללא בישול) חותכים את העגבניות לריבועים קטננים. •  
מקצצים את הבצל הירוק לטבעות דקות וחותכים את עלי הבזיליקום לרצועות ארוכות.
 •   
שמים בקערה את שמן הזית, מוסיפים 2-3 כפיות שום כתוש, פלפל שחור ומלח, מוסיפים את הבזיליקום, העגבניות והבצל הירוק.
 •   
מוסיפים כוס מוצרלה מגורדת.
 •   
מניחים את הפסטה המבושלת בכלי הגשה ומפזרים מעל את הרוטב.
 •    
מומלץ להשתמש בפסטה מחיטה מלאה משום שהיא נדבקת פחות ובריאה יותר.
 •   
בתאבון.
 |  | 
 |  |   Rotev.co.il-מתכונים בוידאו | 
 
 |