חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום
5 עגבניות
4 גבעולי בצל ירוק
1 ענף בזיליקום טרי
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל
2-3 כפיות שום כתוש (לפי טעם)
1 כוס מוצרלה מגורדת
• להכנת רוטב הסלסה (רוטב ללא בישול) חותכים את העגבניות לריבועים קטננים.
• מקצצים את הבצל הירוק לטבעות דקות וחותכים את עלי הבזיליקום לרצועות ארוכות.
• שמים בקערה את שמן הזית, מוסיפים 2-3 כפיות שום כתוש, פלפל שחור ומלח, מוסיפים את הבזיליקום, העגבניות והבצל הירוק.
• מוסיפים כוס מוצרלה מגורדת.
• מניחים את הפסטה המבושלת בכלי הגשה ומפזרים מעל את הרוטב.
• מומלץ להשתמש בפסטה מחיטה מלאה משום שהיא נדבקת פחות ובריאה יותר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים