|
|
רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום |
מרכיבים :
|
5 עגבניות
4 גבעולי בצל ירוק
1 ענף בזיליקום טרי
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל
2-3 כפיות שום כתוש (לפי טעם)
1 כוס מוצרלה מגורדת
|
|
אופן הכנה :
|
• להכנת רוטב הסלסה (רוטב ללא בישול) חותכים את העגבניות לריבועים קטננים.
•
מקצצים את הבצל הירוק לטבעות דקות וחותכים את עלי הבזיליקום לרצועות ארוכות.
•
שמים בקערה את שמן הזית, מוסיפים 2-3 כפיות שום כתוש, פלפל שחור ומלח, מוסיפים את הבזיליקום, העגבניות והבצל הירוק.
•
מוסיפים כוס מוצרלה מגורדת.
•
מניחים את הפסטה המבושלת בכלי הגשה ומפזרים מעל את הרוטב.
•
מומלץ להשתמש בפסטה מחיטה מלאה משום שהיא נדבקת פחות ובריאה יותר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|