חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גרבלקס סלמון
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס מלח
1/2 כוס שמיר קצוץ
נתח סלמון נקי 450 גר'
3 כפות שמן זית
1/2 כוס עירית קצוצה
• מניחים את נתח הסלמון על ניילון נצמד ומפזרים מעליו שמיר.
• מערבבים את המלח והסוכר (חלקים שווים) ומפזרים שכבה עבה על הדג המצופה שמיר.
• עוטפים את הדג היטב עם הניילון הנצמד, ומניחים במקרר משך לילה.
• למחרת מוציאים את הנתח מהמקרר ושוטפים היטב תחת מים.
• מיבשים את הדג ופורסים דק (חיתוך קרפצ'יו).
• מגישים עם זילוף שמן זית ועירית קצוצה.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים