חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טאג'ין עוף וכרובית
2 ירכי עוף חתוכות לשני חלקים לא עור
2 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1 כף ג'ינג'ר טרי כתוש
מלח ופלפל
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
1/2 כפית זעפרן
2 עלי דפנה
1 מקל קינמון שבור
• 1 כרובית חתוכה לפרחים גדולים
• 1/2 כוס כוסברה קצוצה
• 1 תפוח אדמה בינוני חתוך לעיגולים
• 1 בצל בינוני חתוך לעיגולים
• 1 עגבניה חתוכה לעיגולים
• פטרוזיליה קצוצה לקישוט
• מחממים את מגש הטאג'ין עם 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
• משחימים את העוף מכל צדדיו, משך כ- 5 דקות.
• מוסיפים את השום, הג'ינג'ר, עגבניה קצוצה, מלח, פלפל, פפריקה, כורכום, זעפרן, עלי דפנה ומקל קינמון ומערבבים היטב.
• סוגרים את מכסה הטאג'ין ומניחים לעוף להתבשל על אש קטנה משך 15 דקות.
• פותחים את המכסה ומוסיפים כוס עד כוס וחצי מים.
• מערבבים ושוב סוגרים למשך 30 דקות.
• פותחים את המכסה ומסדרים את פרחי הכרובית בין נתחי העוף.
• מוסיפים 1/2 כוס עלי כוסברה קצוצה ומעל מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה, הבצל והעגבניות.
• שופכים מעל הכל נוזלים מתחתית הטאג'ין.
• סוגרים את המכסה שוב ומבשלים עוד 25 דקות.
• פותחים את המכסה ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים