חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוטב וויסקי (בורבון) לסטייק
5 כפות חמאה
2 כפות בצל שאלוט קצוץ
2 כפות עלי רוזמרין קצוצים (או כף אחת יבשים)
6 גרגירי פלפל שחור שלמים
1/4 כוס וויסקי ברבון לטעמכם
1/2 כפית מיץ לימון טרי
1 כפית חרדל חום (או חרדל עם שברי זרעי חרדל)
1 כפית סוכר חום
מלח לפי טעם
• ממיסים 5 כפות חמאה בסיר על אש בינונית.
• מוסיפים לסיר את בצל השאלוט הקצוץ, עלי הרוזמרין וגרגירי הפלפל השחור.
• מאדים יחד מספר דקות עד שהבצלים מזהיבים.
• שופכים פנימה את הוויסקי (בזהירות כדי שלא יתלקח!) ומערבבים כדקה.
• מורידים מהאש ומצננים משך 10 דקות.
• מסננים את הרוטב לתוך סיר נוסף ומותירים בחוץ את הרוזמרין והשלוט.
• מעמידים את הרוטב הנקי על אש קטנה.
• מוסיפים לסיר את רוטב הווסטרשייר, מיץ לימון, חרדל חום, מלח לפי טעם וכפית סוכר חום.
• מערבבים היטב, מכסים את הסיר ומצמצמים משך כ- 5 דקות.
• מוזגים את הרוטב על הסטייק ומקשטים עם ענף רוזמרין.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים