חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סופגניות עם חור בציפוי שוקולד
3 עד 3 ו- 1/2 כוסות קמח
2 ו- 1/4 כפות שמרים אינסטנט
6 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
2/3 כוס חלב מלא בטמפרטורת החדר
2 ביצים טרופות קלות
6 כפות חמאה רכה אך קרה
לציפוי שוקולד: 120 גר' שוקולד מריר לבישול
1/2 כוס שמנת מתוקה רזה
2 כוסות אבקת סוכר
שמן וקמח לעיבוד הבצק
• שמן לטיגון עמוק
• שמים 3 כוסות קמח, במעבד הבצק, יחד עם 1/2 כפית מלח, 6 כפות סוכר ו- 2 ורבע כפות שמרים יבשים ומערבבים קלות בטריפה.
• מוסיפים חלב וביצים בטמפרטורת החדר, ומעבדים לבצק חלק.
• אם הבצק דליל מידי מוסיפים עד 1/2 כוס קמח.
• מוסיפים כף אחר כף מהחמאה הרכה למעבד, ואחרי כל כף מעבדים משך 30 שניות.
• במידת הצורך מוסיפים קמח.
• מוציאים את הבצק מהמעבד, ומניחים אותו בקערה משומנת.
• מכסים את הקערה עם ניילון נצמד, ונותנים לבצק לתפוח במקום חמים משך שעה.
• מקמחים משטח עבודה, ומעבדים את הבצק עם מערוך לעלה בעבי סנטימטר.
• יוצרים עיגולים על עלה הבצק בעזרת כוס גדולה, ובמרכזם, יוצרים חור קטן, עם פקק של בקבוק שתייה.
• מכינים מגש עם נייר אפיה מקומח, על מנת שהסופגניות לא תידבקנה.
• מניחים את העיגולים המחוררים על גבי המגש, עם רווחים בינהם, ומניחים להם לתפוח עוד חצי שעה.
• בנתיים לוקחים 1/2 כוס שמנת רזה ומפוררים לתוכה את קוביות השוקולד.
• שמים את הכלי במיקרו, ומידי פעם פותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
• מוסיפים לסירוגין 2 כוסות של אבקת סוכר ומערבבים.
• מניחים בצד.
• מחממים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים את הסופגניות כ-45 שניות עד דקה מכל צד.
• מוציאים את הסופגניות לנייר סופג ולאחר 5 דקות מניחים אותן על רשת ומניחים להם להצטנן עוד 5 דקות.
• שופכים את השוקולד הנמס על הסופגניות, ממתינים 5 דקות ואוכלים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים