חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בשר מוקפץ בבזיליקום
2 כפות שמן צמחי
חבילת עלי בזיליקום ללא הגבעולים
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1 בצל חתוך לפרוסות
1 צ'ילי אדום חתוך לרצועות
15 שיני שום חתוכות גס
450 גר' סינטה קצוצה גס
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב דגים
4 כפות רוטב צדפות
1 ביצה
• מחממים סיר עם 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
• מכניסים פנימה את שיני השום ומטגנים כדקה.
• מוסיפים את פלפל הצ'ילי ומטגנים עוד דקה.(לא חובה, אפשר להשתמשק בחתיכה קטנה).
• מוסיפים את הבשר ומכסים את הסיר עם מכסה.
• אחרי דקה פותחים את הסיר ומערבבים את הבשר, מוסיפים רוטב סויה ורוטב דגים וסוגרים שוב ל- 5 דקות.
• פותחים את המכסה ומוסיפים את הבצל ומערבבים 2 דקות.
• מוסיפים את רוטב הצדפות ואת הפלפלים הצהובים ומערבבים דקה.
• מוסיפים את הבזיליקום, מכבים את האש ומערבבים.
• מגישים חם עם אורז ועם ביצת עין מטוגנת.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים