|
|
בשר מוקפץ בבזיליקום |
מרכיבים :
|
2 כפות שמן צמחי
חבילת עלי בזיליקום ללא הגבעולים
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1 בצל חתוך לפרוסות
1 צ'ילי אדום חתוך לרצועות
15 שיני שום חתוכות גס
450 גר' סינטה קצוצה גס
2 כפות רוטב סויה
|
1 ביצה
|
אופן הכנה :
|
• מחממים סיר עם 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
•
מכניסים פנימה את שיני השום ומטגנים כדקה.
•
מוסיפים את פלפל הצ'ילי ומטגנים עוד דקה.(לא חובה, אפשר להשתמשק בחתיכה קטנה).
•
מוסיפים את הבשר ומכסים את הסיר עם מכסה.
•
אחרי דקה פותחים את הסיר ומערבבים את הבשר, מוסיפים רוטב סויה ורוטב דגים וסוגרים שוב ל- 5 דקות.
•
פותחים את המכסה ומוסיפים את הבצל ומערבבים 2 דקות.
•
מוסיפים את רוטב הצדפות ואת הפלפלים הצהובים ומערבבים דקה.
•
מוסיפים את הבזיליקום, מכבים את האש ומערבבים.
•
מגישים חם עם אורז ועם ביצת עין מטוגנת.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|