חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גלידת פיסטוקים והל
4 כוסות חלב
1 פרוסת לחם חלה
1 כפית קורנפלור
1/4 כוס סוכר
1/2 כפית תבלין הל טחון
2 כפות פיסטוקים קצוצים
•חותכים את הקרום מהלחם ומכניסים את החלק הלבן לבלנדר.
• מעבדים יחד עם כפית קורנפלור וחצי כוס חלב, עד קבלת עיסה חלקה, ומשאירים בצד.
• מחממים מחבת עמוק או סיר על אש בינונית ומחממים את החלב עד רתיחה.
• יש לערבב כל העת כ-6 דקות עד רתיחה.
• יש להסיר את הקרום שנקווה בצידי המחבת.
• ממשיכים לערבב אחרי הרתיחה עד שהנוזל מצטמצם לכמות של שתי כוסות חלב בלבד.
• מוסיפים את תערובת הלחם וממשיכים לערבב עד רתיחה.
• ממשיכים לערב עוד 4 דקות לאחר הרתיחה.
• מוסיפים את הסוכר ואת שברי הפיסטוקים וממשיכים לערבב עוד 5 דקות.
• מוסיפים את ההל, מערבבים ומכבים את האש.
• מצננים לטמפרטורת החדר.
• מכניסים לקערה מתאימה ומצפים בניילון נצמד ישירות על פני הבלילה.
• מקפיאים משך לילה.
• לאחר יום, מכניסים את הקערה למים רותחים על מנת לשחרר את הגלידה והופכים אותה על גבי כלי הגשה.
• חותכים כמו עוגה ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים