חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף ואורז בסגנון פורטו ריקו
1 עוף שלם חתוך ל-8
מלח ופלפל גרוס
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
1 כף כמון
2 כפות פפריקה חריפה
4 שיני שום קצוצות
1/3 כוס זיתים ירוקים חתוכים ללא גרעינים
2 כפות צלפים משומרים
1 כפית אורגנו יבש
1/4 כפית פלפל קאיין
• 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
• 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
• 1 כפית סוכר
• 1/4 כוס רסק עגבניות
• 2 כוסות אורז לבן ארוך
• 4 כוסות ציר עוף או מרק עוף
• מחממים מחבת כבדה עם 2 כפות שמן על אש גבוהה.
• בוזקים על חתיכות העוף (עם עור), מלח ופלפל, ומטגנים אותן משני הצדדים עד השחמה (כ-2 עד 3 דקות מכל צד).
• כשהעוף משחים יפה מוסיפים למחבת 1/2 כוס מרק עוף ומכבים את האש.
• משאירים את המחבת על הכיריים החמות.
• בנתיים, מחממים על חום בינוני כף שמן זית בסיר אמייל כבד מותאם לתנור, ומאדים את הבצל כדקה.
• מוסיפים לבצל כמון, פפריקה, שום קצוץ, זיתים קצוצים, צלפים, אורנו יבש, ופלפל קאיין.
• מערבבים כדקה ומוסיפים את הפלפלים החתוכים עם כפית סוכר ובערך כף מלח (או פחות, כי להוסיף תמיד אפשר :).
• מערבבים עוד שתי דקות ומוסיפים רסק עגבניות.
• מערבבים היטב ומוסיפים את האורז הלבן.
• מערבבים עוד דקה ומוסיפים 3 וחצי כוסות ציר עוף.
• מוסיפים את העוף מעל האורז ושופכים פנימה גם את נוזלי העוף.
• מביאים לרתיחה, מסירים מהאש ומכסים עם מכסה.
• מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך 30 דקות.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים