חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תפוחי אדמה מבושלים ומטוגנים בתנור
1/2 כפית מלח
1 קילו תפוחי אדמה
3 כפות שמן זית
2 כפות תיבול הרב דה פרובאנס או כל תערובת תבלינים יבשה
•מחממים סיר גדול עם מים ו- 1/2 כפית מלח עד רתיחה.
• מנקים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לחתיכות גדולות עם הקליפה.
• מכניסים את תפוחי האדמה למים הרותחים משך כ- 8 דקות, עד שהם מתרככים אך אינם מבושלים לגמרי.
• מחממים מחבת כבדה עם 3 כפות שמן זית ומכניסים לתוכה את תפוחי האדמה.
• מערבבים אותם על המחבת כ-3 דקות עם תיבול פרובנס או כל תערובת תבלינים אחרת לטעמכם.
• מוציאים את תפוחי האדמה המתובלים מהמחבת ומעבירים לתבנית שצופתה בנייר אלומיניום.
• מכניסים את תפוחי האדמה לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות משך 30 עד 40 דקות. (אחרי 20 דקות מוציאים את התבנית הופכים את תפוחי האדמה)
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים