חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק כתום - עדשים וירקות
1 כוס עדשים כתומות אורגניות
1/3 דלורית
1 תפוח אדמה אדום קטן
1/4 בטטה
פרוסה עבה של דלעת
1 בצל בינוני
2 גזרים בינונים
1 גבעול סלרי
1/2 כפית גרגירי חרדל
1/2 כפית כורכום
• 1/2 כפית כמון
• 2 שיני שום קצוצות
• 3 כפות שמן קנולה
• מלח ופלפל
• מקלפים את תפוח האדמה, הגזר, הבצל, הבטטה והדלורית וחותכים אותם לקוביות.
• מחממים סיר עם 3 כפות שמן על אש בינונית ומטגנים את קוביות הבצל.
• כשהבצל מזהיב, מוסיפים את קוביות תפוח אדמה והגזר ומערבבים 2 דקות.
• מוסיפים את הבטטה הדלורית ו-2 שיני שום קצוצות ומערבבים עוד 2 דקות.
• מוסיפים את העדשים הכתומות והתבלינים, מערבבים היטב ומוסיפים ליטר מים רותחים.
• מכניסים למרק את גבעול הסלרי השלם ומביאים לרתיחה.
• כשהמרק רותח מנמיכים לאש בינונית ומכסים את הסיר.
• מבשלים כ- 30 דקות, עד שכל הירקות רכים ונימוכים, ומכבים את האש.
• מכניסים לסיר המרק מוט טחינה (או מעבירים לבלנדר) וטוחנים את כל הירקות עד לקבלת תערובת סמיכה וחלקה.
• מחזירים את המרק לאש ומביאים לרתיחה.
• כשהמרק רותח, מכבים את האש ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים