|
|
פנקייק מרוקאי - Lemkhenfer |
מרכיבים :
|
2 כוסות קמח רגיל
2 כוסות קמח מלא
1 כף שמרים יבשים
כליטר מים
מרגרינה או חמאה לטיגון
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים יחד את שני סוגי הקמח עם השמרים.
•
מתחילים להוסיף מים בהדרגה ולשים היטב.
•
ממשיכים להוסיף מים וללוש עד שמתקבלת תערובת נוזלית למדי ואוורירית. (ראו בסרטון).
•
מצפים את הקערה בבד או נייר כסף ומניחים במקום חמים לשעה.
•
מחממים מחבת טפלון שטוח בחום בינוני, ממיסים מעט חמאה, ובעזרת מצקת, יוצקים מהבלילה למחבת פנקייקים עגולים.
•
כשצד אחד שחום, הופכים את הפנקייק לצד השני (כ-1-2 דקות מכל צד).
•
מגישים חם עם דבש וחמאה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|