חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פנקייק מרוקאי - Lemkhenfer
2 כוסות קמח רגיל
2 כוסות קמח מלא
1 כף שמרים יבשים
כליטר מים
מרגרינה או חמאה לטיגון
• מערבבים יחד את שני סוגי הקמח עם השמרים.
• מתחילים להוסיף מים בהדרגה ולשים היטב.
• ממשיכים להוסיף מים וללוש עד שמתקבלת תערובת נוזלית למדי ואוורירית. (ראו בסרטון).
• מצפים את הקערה בבד או נייר כסף ומניחים במקום חמים לשעה.
• מחממים מחבת טפלון שטוח בחום בינוני, ממיסים מעט חמאה, ובעזרת מצקת, יוצקים מהבלילה למחבת פנקייקים עגולים.
• כשצד אחד שחום, הופכים את הפנקייק לצד השני (כ-1-2 דקות מכל צד).
• מגישים חם עם דבש וחמאה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים