חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טאג'ין כבש עם חומוס ולפת
800 גר' כתף טלה או כבש חתוך לקוביות גדולות
6 שורש לפת קלופים וחתוכים לרבעים
1 בצל לבן קצוץ
קופסת שימורי חומוס (450 גר')
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף כוסברה קצוצה
2 כפות שמן זית
1/2 כפית אבקת ג'ינג'ר
1/4 כפית כורכום
קורט זעפרן
1 כפית מלח
• 1/4 כפית פלפל שחור
• 1 כפית שום קצוץ
• מחממים סיר או חלק תחתון של טאג'ין על אש בחום בינוני.
• מוסיפים 2 כפות שמן זית.
• כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, אבקת ג'ינג'ר, כורכום, זעפרן מלח ופלפל.
• מוסיפים גם את השום והבשר ומערבבים.
• מכסים את הסיר או הטאג'ין ומבשלים 10 דקות.
• פותחים את המכסה ומוסיפים 2 כוסות מים.
• מערבבים וסוגרים את המכסה לעוד 30 דקות.
• מידי פעם פותחים ומערבבים. מוסיפים נוזלים אם יש צורך.
• אחרי 30 דקות פותחים את המכסה ומוסיפים את הלפת, החומוס הפטרוזיליה והכוסברה.
• מערבבים ומכסים שוב.
• מבשלים עד שהבשר והלפת רכים (בערך עוד 30 דקות).
• מידי פעם פותחים, מערבבים ומוסיפים נוזלים אם יש צורך.
• כשהתבשיל מוכן, טועמים ומתקנים טעם.
• מגישים חם עם פיתות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים