חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טאג'ין עדשים בסגנון מרוקאי
450 גר' עדשים חומות מושרות משך שעה (מינימום) או משך לילה
1 עגבניה שלמה חתוכה לקוביות
1 בצל לבן קצוץ
4 שיני שום כתושות
1 כפית רסק עגבניות
1/4 כוס שמן זית
1 כפית גדושה כמון
1/2 כפית זעפרן
מלח ופלפל לפי טעם
צרור פטרוזיליה או כוסברה (או 1/2 כוס מכל אחד)
• מחממים סיר או טאג'ין על אש בינונית.
• מוסיפים 1/4 כוס שמן זית.
• כשהשמן חם מוסיפים את הבצל השום והעדשים המושרות.
• מוסיפים את העגבניה, התבלינים ורסק העגבניות.
• מוסיפים פטרוזיליה או כוסברה ומערבבים.
• מוסיפים 2 כוסות מים ובוחשים היטב.
• מכסים עם מכסה ומבשלים על אש בינונית נמוכה עד שהעדשים רכות.
• מגישים עם עיטור של עלי כוסברה או פטרוזיליה טריות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים