חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תפוחי אדמה מוקרמים בתנור
2 תפוחי אדמה לבנים גדולים במיוחד
1 ו-1/2 כפות חמאה מומסת במחבת
תרסיס חמאה או שמן
1 כף עשבי תיבול קצוצים*
מלח ופלפל
2 כפות גבינת צ'דר מגורדת
1 כף גבינת רומנו מגורדת
•מקלפים את תפוחי האדמה, וחורצים אותם למניפה של פרוסות דקות, כאשר תפוח האדמה נותר שלם.
• פותחים ומרווחים את הפרוסות מעט (מבלי לפרק את תפוח האדמה), על מנת שנוכל להכניס תבלינים בינהן.
• מיבשים את תפוחי האדמה היטב עם מגבון נייר, מרססים מעט תרסיס חמאה או שמן על תבנית מצופה בנייר כסף, ומניחים את תפוחי האדמה על התבנית.
• ממיסים כף וחצי של חמאה או מרגרינה במחבת ושופכים על תפוחי האדמה בצורה שווה.
• בוזקים על תפוחי האדמה 1/2 כפית מלח, ופלפל גרוס.
• מפזרים מעל את עשבי התיבול, ואף מכניסים אותם בין הפרוסות.
• מכניסים את תפוחי האדמה לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות, משך 15 דקות.
• מוציאים את תפוחי האדמה המוקרמים מהתנור, ובוזקים מעליהם את גבינת הצ'דר ואת גבינת הרומנו הפיקנטית.
• מחזירים את תפוחי האדמה לתנור לעוד כ- 10 דקות עד שהגבינה מוקרמת ומתקשה.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים