חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוף הודו לחג ההודיה והמולד
1 תרנגול הודו ( כ- 4.5 קילו)
2 לימונים חצויים באמצע
6 ענפי טימין טרי
3 שיני שום קלופות ומעוכות
3 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
1 כף פפריקה
1 כף מלח
1 כף פלפל שחור גרוס
4 כפות מרגרינה נמסה
1/3 כוס שמן זית
מניחים להודו להגיע לטמפרטורת החדר, ומניחים אותו על רשת שהונחה על גבי תבנית גדולה.
• דוחפים למרכז העוף, בצל אחד חתוך לרבעים, ענפי טימין, 3 שיני שום,ושני חצאי לימון.
• סוחטים את המיץ של עוד לימון אחד מעל ההודו ומניחים את שני חצאי הלימון על התבנית.
• מסדרים את כל רבעי הבצלים מסביב להודו על התבנית.
• מכינים רוטב מ-4 כפות מרגרינה שהומסה במיקרו, 1/3 כוס שמן זית, כף פפריקה, כף מלח וכף פלפל.
• מושחים את ההודו ברוטב מכל צדדיו.
• מורחים את הרוטב גם על הבצלים והלימון בתבנית.
• מצפים את ההודו בתבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות משך שעה ו- 45 דקות.
• אחרי שעה ו-45 דקות, מסירים את נייר הכסף, וצולים עוד 30 דקות על 200 מעלות -גריל.
• כשההודו מוכן, ניתן לצמצם את כל הרוטב שנותר בתבנית בסיר קטן על האש, ולשפוך מעל.
• ממתינים רבע שעה שההודו יצטנן, פורסים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים