חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק אבגולמונו יווני
450 מ"ל ציר עוף
8 ו- 1/2 כוסות מים
1 ו- 1/2 כפיות מלח
1 כוס אורז לבן
3 ביצים
6 כפות מיץ לימון טרי
• מכניסים את המים וציר העוף לסיר גדול ומביאים אותו לרתיחה.
• לאחר הרתיחה מוסיפים את המלח וכוס האורז, מכסים ומניחים לאורז להתבשל כ- 20 דקות בתוך המרק.
• אפשר גם להוסיף למרק 2 כוסות אורז מוכן.
• בקערה נפרדת טורפים היטב 3 ביצים עם 6 כפות מיץ לימון.
• מורידים את המרק מהאש ומוסיפים מצקת אחת מהמרק לתערובת הביצים, תוך טריפה מהירה (על מנת שהביצים לא יתקשו).
• שופכים את התערובת בהדרגה, חזרה לתוך המרק.
• מחזירים את המרק לאש לכמה דקות תוך ערבוב (אין צורך להביא לרתיחה, רק לחימום).
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים