|
|
קוגל תפוחי עץ וחמוציות |
מרכיבים :
|
1 קופסת שימורים (600 גר') של מילוי תפוח עץ לעוגה
2 כוסות חמוציות או אוכמניות טריות או קפואות
1/2 כוס קמח
2 כפות סוכר
2 כפות סוכר חום בהיר
1/4 כוס מרגרינה ללא מלח חתוכה לקוביות
1/2 כפית קינמון
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים בתוך תבנית פאי, את מילוי התפוחים עם החמוציות או האוכמניות.
•
בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח עם שני סוגי הסוכר והקינמון.
•
מוסיפים את קוביות המרגרינה (בטמפרטורת החדר) לתוך הקמח ומעבדים עם הידיים עד שמתקבלת תערובת גושית של פירורים.
•
מצפים את הפירות בתבנית הפאי, בפירורי הבצק.
•
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות משך 45 דקות.
•
מגישים חם עם גלידה, או קר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|