|
|
עוף בתנור בדבש וסויה |
מרכיבים :
|
1 עוף שלם חתוך ל-6 חתיכות
3/4 כוס דבש
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס שמן זית
1 כף אבקת שום
1 כפית פלפל שחור
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים בקערה את הדבש עם הסויה, שמן הזית, אבקת שום ופלפל שחור.
•
מערבבים היטב לקבלת רוטב מרינדה חלק.
•
מסדרים את נתחי העוף על תבנית עם נייר אפייה, כשהעור כלפי מעלה, ושופכים מעליהם את הרוטב.
•
דואגים שנתחי העוף מכוסים מכל הצדדים (מצפים עם היד או עם מברשת).
•
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות משך כשעה ואם העור משחים מידי, מצפים בנייר כסף.
•
לחילופין, אפשר גם לצפות בנייר כסף מתחילת הבישול, לצלות משך שעתיים על 200 מעלות, ולהוציא את נייר הכסף, כ- 15 דקות לפני הסוף.
•
בצורה זו העוף ממש נופל מהעצמות.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|