|
|
סופגניות הפתעה בטעם בננה |
מרכיבים :
|
100 גר' קמח
2 בננות בשלות
1 ביצה
1 כף גדושה של סוכר
1 חבילת אבקת אפייה
2/3 כוס חלב
קינמון
שמן טיגון
אבקת סוכר לקישוט
|
|
אופן הכנה :
|
• טורפים בקערה את הביצה עם הסוכר והחלב.
•
מוסיפים גם את אבקת האפייה והקמח וטורפים היטב עד שלא נשארים גושים.
•
מניחים לבלילה לשבת בטמפרטורת המטבח משך שעה.
•
מחממים סיר או מחבת עם שמן עמוק לדרגת רתיחה.
•
מקלפים את הבננות וחותכים אותן לחתיכות של סנטינטר או שנים.
•
מוסיפים לבלילה קורט קינמון וטורפים אותה שנית.
•
טובלים את חתיכות הבננה בבלילת הבצק, ובאמצעות כף חופנים כל בננה עם בלילה ומכניסים בזהירות לשמן הרותח, אחת אחת.
•
הבצק יתנפח לסופגניה.
•
כשהסופגניות שחומות בצד אחד (כדקה עד שתיים), הופכים אותן צד ומשחימים עוד דקה.
•
מוציאים לנייר סופג, מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|