חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פשטידת תפוחי אדמה וגבינות
1 קילו תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות בינוניות
1 בצל קצוץ גס
1 חופן נקניק האם קצוץ לקוביות (לא חובה)
2 כפיות שום כתוש
1 כוס חלב
1 כוס שמנת מתוקה
1 כפית תבלין פרובאנס
1 כפית מלח
פלפל שחור גרוס עבה
3/4 כוס גבינת צ'דר מגורדת
מכניסים לסיר כבד את תפוחי האדמה, הבצל, נקניק ההאם (לא חובה!!), כוס חלב, וכוס שמנת מתוקה.
• מוודאים שתפוחי האדמה מכוסים בנוזל.
• מוסיפים תבלין הרב דה פרובאנס, מלח ופלפל ומערבבים.
• שמים את הסיר על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.
• כשהתבשיל רותח, מורידים לאש קטנה (זהירות שלא יגלוש), מכסים את הסיר ומבשלים 45 דקות.
• מערבבים מידי פעם.
• אחרי 45 דקות, מורידים את התבשיל מהאש, ומעבירים את תפוחי האדמה עם כף מחוררת לתבנית פיירקס.
• שופכים מעט מרוטב הבישול מעל (לא את כולו), עד מחצית הגובה של תפוחי האדמה בתבנית.
• מפזרים מעל את גבינת הצ'דר ומכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות משך כ- 15 דקות, עד השחמה קלה.
• מניחים לפשטידה להצטנן כ- 5 דקות לפני שחותכים אותה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים