חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק עדשים כתומות
1 כוס עדשים כתומות
1 גזר חתוך לעיגולים
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1 בצל בינוני קצוץ
1 כף שמן זית
1 כפית שום קצוץ
1 כפית מלח
1/2 כפית כמון
1/4 כפית פלפל שחור
• מחממים סיר עם כף שמן זית, על אש בינונית.
• מוסיפים לסיר את הבצל והגזר ומערבבים כדקה.
• מוסיפים את השום, והעדשים ומערבבים עוד כדקה.
• מוסיפים את העגבניה, מלח, פלפל וכמון, וממלאים עוד ליטר מים או מרק עוף.
• מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות.
• אחרי 30 דקות, מעבירים את החומרים לבלנדר, או מעבדים עם בלנדר ידני, עד שמתקבלת מחית גושית.
• מחזירים את הסיר לאש ומבשלים ללא מכסה עוד 15 דקות.
• טועמים, מתקנים טעם ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים