|
|
מרק עדשים כתומות |
מרכיבים :
|
1 כוס עדשים כתומות
1 גזר חתוך לעיגולים
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1 בצל בינוני קצוץ
1 כף שמן זית
1 כפית שום קצוץ
1 כפית מלח
1/2 כפית כמון
1/4 כפית פלפל שחור
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים סיר עם כף שמן זית, על אש בינונית.
•
מוסיפים לסיר את הבצל והגזר ומערבבים כדקה.
•
מוסיפים את השום, והעדשים ומערבבים עוד כדקה.
•
מוסיפים את העגבניה, מלח, פלפל וכמון, וממלאים עוד ליטר מים או מרק עוף.
•
מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות.
•
אחרי 30 דקות, מעבירים את החומרים לבלנדר, או מעבדים עם בלנדר ידני, עד שמתקבלת מחית גושית.
•
מחזירים את הסיר לאש ומבשלים ללא מכסה עוד 15 דקות.
•
טועמים, מתקנים טעם ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|