חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
דונאטס - סופגניות עם חור
שמן בוטנים לטיגון (אפשר גם שמן קנולה)
2 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
1 כפית מלח
1 כף אבקת אפייה
1 ביצה טרופה
1/2 כוס חלב
1/8 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית קימנון
2 כפות חמאה מומסת
אבקת סוכר לקישוט
• מערבבים במיקסר את הסוכר, המלח, אבקת האפייה, אגוז מוסקט קינמון ו- 2 כוסות קמח.
• מערבלים את החומרים היבשים יחד על מהירות איטית, משך 4 דקות.
• מוסיפים את החלב, את הביצה הטרופה והחמאה המומסת.
• מערבלים כ- 2 דקות, ומעבירים למעבד הבצק.
• מעבדים את הבצק כ- 5 דקות.
• לוקחים את הבצק, מניחים על משטח עבודה מקומח, ומעבדים עם המערוך לעלה בעבי של סנטימטר.
• יוצרים עיגולים עם כוס ומניחים אותם על נייר אפייה.
• עם כוס קטנה יותר, מחוררים עיגול במרכז, כך שנותר לנו עיגול בצק בצורת בייגל.
• את הבצק המיותר מעבדים שוב לעלה אחיד בעבי סנטימטר, ממנו יוצרים עיגולים גדולים ובתוכם קטנים וחוזר חלילה.
• מחממים את שמן הבוטנים עד לרתיחה (שמן עמוק).
• מטגנים את הסופגניות אחת אחת, דקה מכל צד עד השחמה, (על מנת שהשמן לא יתקרר ויספג בסופגניות).
• יש לשים לב שכאשר השמן חם מאוד, 1/2 דקה מכל צד תספיק לצורך השחמה.
• מוציאים את הסופגניות המוכנות ומצננים על נייר סופג.
• ניתן לפזר מעל אבקת סוכר.
• מגישים חם או קר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים