חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
גרטן תפוחי אדמה
5-6 תפוחי אדמה בינוניים
קוביית חמאה לציפוי התבנית
מלח ופלפל
1 כפית רוזמרין יבש
2 שיני שום קצוצות
1 קופסת שמנת מתוקה 35% או פחות
3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת כמו צ'דר או גרוייר
2 כפות פטרוזיליה קצוצה או 1 כפית פטרוזיליה מיובשת
• מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות דקות.
• משרים את הפרוסות במים קרים משך 10 דקות.
• מוציאים את הפרוסות מהמים ומיבשים אותן היטב עם מגבת או מגבת נייר.
• משמנים תבנית חרס או פיירקס עמוקה עם קוביית מרגרינה או חמאה.
• שופכים את פרוסות תפוחי האדמה לתבנית ומוסיפים להן את השום, מלח, פלפל ורוזמרין.
• מערבבים כך שכל הפרוסות תהיינה מצופות בתבלינים, ומסדרים אותן בתבנית בצורה שטוחה.
• שופכים מעל את השמנת המתוקה (עד לגובה מחצית מתפוחי האדמה).
• מפזרים מעל גבינה צהובה כגון גבינת צ'דר או גבינת גרוייר מגורדת ואת הפטרוזיליה.
• אופים בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות משך 40 דקות.
• מוציאים מהתנור, חותכים לריבועים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים