|
|
סלט תרד ותפוחים ברוטב אגוזים |
מרכיבים :
|
4 כוסות תרד טרי
2 עגבניות
1 תפוח עץ אדום
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף מיץ לימון טרי
*1 כף מיץ ג'ינג'ר
1 כפית מלח
|
1 כפית סוכר
•
1/2 כפית פלפל שחור
•
2 כפות מים
|
אופן הכנה :
|
•מערבבים את חומרי הרוטב בבלנדר - מיץ ג'ינג'ר, אגוזי מלך, שמן זית, חומץ בלסמי, מיץ לימון, מלח פלפל וסוכר.
•
במידת הצורך מוסיפים 2 כפות מים.
•
להכנת הסלט, חותכים את עלי התרד ומניחים בקערה.
•
מסלקים את ליבת העגבניות עם הגרעינים, וחותכים את העגבניות לקוביות.
•
מקלפים את התפוח וחותכים אותו לקוביות קטנות.
•
מוסיפים את העגבניות והתפוח לעלי התרד ומפזרים את הרוטב מעל.
•
אפשר לפזר מעל מעט גבינת פטה מגורדת.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|