|
|
|
גלילות חצילים ממולאות בגבינת פטה |
|
מרכיבים :
|
|
1 חציל גדול
200 גר' גבינת פטה רכה
1/2 כוס עלי נענע קצוצים
גרדת קליפת לימון מלימון אחד
1/2 פלפל צ'ילי אדום טרי קצוץ דק
1 כף מיץ לימון
לרוטב: 3 כפות שמן זית
מלח
2 שיני שום קצוצות
4 כפות מיץ לימון
|
1 כף עלי נענע קצוצים
•
1 כפית צ'ילי קצוץ
|
|
אופן הכנה :
|
• חותכים את החציל לאורכו לפרוסות דקות.
•
מושחים את החציל בשמן זית משני צדדיו, וקולים את הפרוסות על מחבת פסים, כמה דקות מכל צד, עד שהחציל משחים.
•
בוזקים על החצילים המוכנים מעט מלח ופלפל.
•
בקערה נפרדת מערבבים את גבינת הפטה עם 1/2 כוס עלי נענע קצוצים, גרדת קליפת לימון, כף מיץ לימון וצ'ילי קצוץ.
•
לוקחים כל עלה חציל ומורחים עליו מגבינת הפטה.
•
מגלגלים את פרוסת החציל לגלילה ומסדרים על צלחת הגשה.
•
מכינים מעט רוטב מ- 3 כפות שמן זית, כפית מלח, 4 כפות מיץ לימון, כף עלי נענע קצוצים וכפית צ'ילי קצוץ.
•
מפזרים את הרוטב על גלילות החציל.
•
מגישים כמנה ראשונה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|