|
|
מרק עגבניות וסלרי |
מרכיבים :
|
2 כפות חמאה מומלחת
1 בצל קטן קצוץ דק מאוד
2 גבעולי סלרי קצוצים דק
1 קופסת שימורי מרק עגבניות - 300 גר'
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף מיץ לימון
1 כפית סוכר
1 כף שמנת מוקצפת
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
ממיסים את 2 כפות החמאה בסיר על האש.
•
מאדים את הבצל והסלרי בתוך החמאה עד השחמה.
•
מוסיפים את קופסת שימורי מרק העגבניות ועוד 300 גר' מים ומערבבים.
•
מסיפים כפית פטרוזיליה קצוצה, כף מיץ לימון וכפית סוכר.
•
מוסיפים 1/4 כפית מלח וקורט פלפל שחור.
•
מערבבים ומביאים לרתיחה, מורידים את האש ומבשלים כ-5 דקות.
•
מגישים חם עם מעט קצפת צמחית ופטרוזילה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|