חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
לזניה חלבית
3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
1/4 כפית אגוז מוסקט
קופסת עלי לזניה רחבים
4 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת
1 כוס גבינת פרמזן מגורדת
2 ביצים גדולות טרופות
800 גר' רוטב עגבניות מוכן לטעמכם (מתכון מצורף)
מלח ופלפל
• שמים את גבינת הריקוטה בקערה גדולה ומוסיפים לה 1/4 כפית אגוז מוסקט, מלח ופלפל לטעמכם ואת הפטרוזיליה הקצוצה.
• מוסיפים 2 כוסות גבינת מוצרלה ו-1/2 כוס פרמזן ומערבבים היטב.
• מוסיפים גם את הביצים שנטרפו מראש ומערבבים היטב עד קבלת מרקם ממרח גושי.
• מצפים בניילון נצמד ומניחים במקרר.
• בנתיים, מבשלים את עלי הלזניה על פי הוראות ההכנה.
• לוקחים תבנית פיירקס גדולה ומצפים את התחתית בשכבה דקה של רוטב עגבניות.
• מניחים מעל, שכבה של עלי לזניה מוכנים.
• מורחים מעל העלים שכבה של ממרח גבינה (כ- 1/3 מהכמות).
• מניחים מעל הגבינה עוד שכבת עלי פסטה ומעליה עוד שכבת רוטב עגבניות.
• מעל רוטב העבניות מורחים עוד שכבה ממרח הגבינה, ומעליו עוד שכבת פסטה- וכך הלאה עד שיש לנו שלוש שכבות.
• מעל השכבה העליונה של הפסטה מורחים עוד שכבת רוטב עגבניות ומעל מפזרים את שאריות המוצרלה והפרמזן.
• מצפים בנייר כסף, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך 30 דקות.
• אחרי 30 דקות מוציאים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות לקבלת ציפוי גבינה מוקרם.
• מוציאים מהתנור, חותכים לריבועים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים