חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טונה צרובה בציפוי שומשום
2 נתחי טונה אדומה טרייה 200 גר' כל אחד (200 גר' כל אחד)
מלח ופלפל
1 כוס גרגירי שומשום לבנים
1 כוס גרגירי שומשום שחורים
3 כפות שמן זית
ירקות טריים להגשה
• מערבבים את גרגירי השומשום הלבנים עם השחורים בצלחת.
• מפזרים על נתחי הטונה מלח ופלפל וטובלים אותם משני הצדדים בצלחת גרגירי השומשום.
• מחממים מחבת על אש בינונית גבוהה עם 3 כפות שמןזית.
• כשהשמן חם, מכניסים את נתחי הטונה למחבת וצורבים אותם כ-דקה עד 2 דקות מכל צד.
• מלבד הקצוות הצרובים, הטונה נאכלת טריה כשהיא עדיין אדומה מאוד (בדרגת נא) במרכז.
• מגישים על גבי צלחת ירקות טריים בלווית רוטב לבחירתכם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים