חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סלמון עם למון גראס
שני נתחי פילה סלמון (כ- 250 גר' כל אחד)
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח סלרי
1 כפית אבקת שום
מיץ מלימון אחד
4 שיני שום פרוסות
2 כפות שמן זית
כמה גבעולי למון גראס
• פורסים את פילה הסלמון לחתיכות בגודל בינוני ומייבשים את הדג היטב עם מגבת נייר.
• מחממים מחבת (מתאימה לתנור) עם מעט שמן זית, ובוזקים על הדג תערובת יבשה שהוכנה מראש ממלח, פלפל שחור, אבקת שום, מלח סלרי ופפריקה.
• מטגנים במחבת את השום יחד עם כמה גבעולי למון גראס לטעם (לא אכיל) ועם הראש הלבן של הירק (החלק האכיל).
• אחרי 3 דקות, מוסיפים את הדגים למחבת, כשצד העור כלפי מטה.
• מטגנים כ- 7 עד 10 דקות, סוחטים פנימה מיץ מחצי לימון והופכים את הדג.
• מורידים מהאש, מוציאים את עלי הלמון גראס ומכניסים את המחבת לתנור בחום של 200 מעלות לעוד 6 דקות.
• על מנת לוודא שהדג מוכן, עושים חתך במרכז החתיכה העבה ביותר. צריך להיות רך ופריך שכן השהייה בתבנית החמה ממשיכה לבשל אותו לעוד כמה דקות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים