|
|
פריטטה קישואים וגבינת פטה |
מרכיבים :
|
3 כוסות זוקיני (קישוא כהה) חתוכים לקוביות
1 כוס עגבניות שרי חתוכות לחצאים
3 כפות נענע קצוצה
2 ביצים
4 חלבונים בלבד
1/4 כוס חלב רזה
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
•
פותחים את הביצים לתוך קערה ומערבבים עם החלב, מלח ופלפל.
•
מוסיפים את הנענע וגבינת הפטה ומערבבים היטב.
•
מחממים מחבת עמוק שמתאים לתנור עם 2 כפות שמן זית.
•
מקפיצים את קוביות הזוקיני משך כ- 3 דקות.
•
מוסיפים את העגבניות וממשיכים להקפיץ משך 2 דקות.
•
מערבבים את תערובת הביצים שוב ושופכים למחבת.
•
מישרים את כל המרכיבים עם תרבד, מכבים את האש ומכניסים לתנור למשך כ- 20 דקות.
•
מוציאים מהתנור, חותכים ומגישים חם.
•
ניתן להחליף את המרכיבים במרכיבים לבחירתכם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|