|
|
טארט תמרים נוסח בצרה |
מרכיבים :
|
1/2 כוס שיבולת שועל (קוואקר)
1 ו-1/2 כוסות יוגורט
1 כף דבש
1 כפית מי ורדים
1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים
קמח ומרגרינה לקימוח התבניות
כמה תבניות פאי אישיות או תבנית עגולה
|
|
אופן הכנה :
|
• מניחים את היוגורט במקרר משך לילה, בתוך מסננת דקה או מעל גזה, על מנת שיוציא את כל הנוזלים.
•
שמים את התמרים המגולענים בקערה עמוקה ומועכים אותם עם מועך פירה.
•
מוסיפים כף או שתיים של מים חמים וממשיכים למעוך היטב.
•
מוסיפים את שיבולת השועל והאגוזים הקצוצים, ומערבבים את כל המרכיבים עד קבלת עיסה דביקה.
•
מצפים את התבניות האישיות לפאי במרגרינה ומקמחים.
•
מנערים את שאריות הקמח.
•
מסדרים את הבלילה בתוך התבניות כמו בצק, ומהדקים היטב מכל הצדדים.
•
אופים את התבניות עם התמרים משך 15-10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות.
•
מוציאים את היוגורט המסונן מהמקרר, ומערבבים אותו עם מי הורדים והדבש.
•
כשבצק התמרים מוכן, מוציאים מהתנור ומצננים.
•
מניחים במרכז הפאי את היוגורט המתובל.
•
מקשטים עם דבש ואגוז שלם במרכז הפאי.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|