חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
טארט תמרים נוסח בצרה
1 ו- 1/2 כוסות תמר מג'הול מגולענים
1/2 כוס שיבולת שועל (קוואקר)
1 ו-1/2 כוסות יוגורט
1 כף דבש
1 כפית מי ורדים
1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים
כמה אגוזי מלך שלמים לקישוט
קמח ומרגרינה לקימוח התבניות
כמה תבניות פאי אישיות או תבנית עגולה
• מניחים את היוגורט במקרר משך לילה, בתוך מסננת דקה או מעל גזה, על מנת שיוציא את כל הנוזלים.
• שמים את התמרים המגולענים בקערה עמוקה ומועכים אותם עם מועך פירה.
• מוסיפים כף או שתיים של מים חמים וממשיכים למעוך היטב.
• מוסיפים את שיבולת השועל והאגוזים הקצוצים, ומערבבים את כל המרכיבים עד קבלת עיסה דביקה.
• מצפים את התבניות האישיות לפאי במרגרינה ומקמחים.
• מנערים את שאריות הקמח.
• מסדרים את הבלילה בתוך התבניות כמו בצק, ומהדקים היטב מכל הצדדים.
• אופים את התבניות עם התמרים משך 15-10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות.
• מוציאים את היוגורט המסונן מהמקרר, ומערבבים אותו עם מי הורדים והדבש.
• כשבצק התמרים מוכן, מוציאים מהתנור ומצננים.
• מניחים במרכז הפאי את היוגורט המתובל.
• מקשטים עם דבש ואגוז שלם במרכז הפאי.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים