חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תפוחי אדמה ברוטב צ'ילי
1 בצל סגול
5 שיני שום
4 תפוחי אדמה
2 כפות שמן
1 פלפל צ'ילי אדום טרי
1 כף גרידת קליפת לימון ליים
1 בצל ירוק קצוץ דק
40 גר' חמאה חתוכה לקוביות
1 עגבניה- רצוי עגבניית תמר
מלח ופלפל
• קוצצים את השום עם סכין וחותכים את הבצל הסגול לרצועות דקות.
• מחממים מחבת על חום בינוני נמוך עם מעט שמן וקולים עליו את הבצל והשום, משך כ- 3 דקות.
• מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות קטנות.
• מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת, מעלים לאש בינונית ומקפיצים אותם עד השחמה קלה.
• מנקים את פלפל הצ'ילי ומוציאים את הזרעים החריפים. קוצצים אותו דק ומוסיפים למחבת.
• מוסיפים את גרדת קליפת הלימון.
• מערבבים עוד כדקה ומוסיפים את קוביות החמאה.
• ממשיכים לערבב עד שתפוחי האדמה רכים.
• קצת לפני שהתבשיל מוכן, קוצצים את העגבניה (ללא הליבה) לריבועים קטנים ומוסיפים אותם למחבת יחד עם הבצל הירוק הקצוץ.
• מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים