חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פשטידת רועים ברוטב בירה
1 בצל פרוס לרצועות
1 חבילת פטריות שמפניון פרוסות
2 כפות שמן זית
450 גר' בשר טחון רזה
2 רצועות בייקון
1 שן שום קצוצה
1/4 כוס בצל קצוץ
1/4 כוס גבעול סלרי קצוץ דק
1/4 כוס עגבניה חתוכה לקוביות
1/4 כוס גזר מגורד גס
1/4 כוס פלפל אדום קצוץ
• שן שום קצוצה
• 1/4 כפית טימין
• 1/4 כפית אורגנו יבש
• 1/4 כפית רוזמרין
• 1/4 כוס רוטב HP
• 1 כף חרדל דיז'ון
• 1/4 כוס ציר בקר
• 1/2 כוס בירה
• כוס פירה מוכן עם שום
• לרוטב: 1/2 כוס בירה
• 2 כפות קמח
• 1/2 כפית מלח
• מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומאדים את הבצל והפטריות משך 5 דקות.
• מוציאים את הבצל והפטריות הצידה ומכניסים למחבת את הבשר הטחון.
• מוסיפים את הבייקון ומקפיצים יחד עד שמשחים.
• מוסיפים שן שום קצוצה, 1/4 כוס סלרי ו-1/4 כוס בצל קצוץ.
• מערבבים ומוסיפים את הפלפל האדום, העגבניה והגזר.
• מוסיפים טימין, רוזמרין אורגנו, רוטב HP וחרדל דיז'ון ומערבבים.
• מוסיפים ציר בקר ובירה, מערבבים ומאדים בין 5 ל-8 דקות.
• מניחים בכלי פיירקס שכבה של בשר, מעליה שכבה של פטריות ובצל ומעל הכל שכבת פירה מוכן.
• אופים בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות משך 20 דקות.
• למחבת החם שבו טוגן הבשר, מוסיפים 1/2 כוס בירה עם 1/2 כפית מלח ומערבבים פנימה 2 כפות קמח עד שנוצר רוטב סמיך.
• מגישים את הפשטידה עם הרוטב מעל.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים