חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ביף וולינגטון - פילה בקר במאפה פילו
2 פילה בקר כ- 200 גר' כל אחד
חבילת בצק פילו
240 גר' פטריות שמפיניון
1 כוס ו-1/2 בצל ירוק קצוץ
2 כפות שמן זית
3 כפות חמאה או מרגרינה
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפיות מיץ לימון
10 פטריות מורל או כמהין (לא חובה)
מלח ופלפל
• מנקים את נתחי הפילה.
• חותכים את פטריות השמפיניון לפרוסות דקות, ואם יש פטריות מורל או כמהין מיובשות- משרים אותן במים כדי שתתנפחנה.
• מחממים במחבת שתי כפות שמן זית וכף חמאה או מרגרינה.
• מוסיפים למחבת את הפטרוזיליה, הפיטריות, בצל ירוק קצוץ ופטריות מורל או כמהין.
• מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל ומאדים במחבת כ- 20 דקות.
• לוקחים עלה בצק פילו ומורחים אותו בחמאה או מרגרינה מומסת.
• מניחים מעליו עוד עלה ומורחים גם אותו, כך עד שיש לנו 5 שכבות בצק.
• מניחים במרכז העלה את תערובת הפטריות, ומניחים מעליה את נתח הפילה.
• סוגרים את העלה מכל הצדדים ומורחים עוד חמאה על מנת שידבק.
• מורחים חמאה מעל המאפה ומניחים אותו על תבנית שטוחה.
• אופים משך 27 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
• מוציאים ומגישים עם רוטב בצד.
• ניתן לפזר מעל טרגון טרי.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים